Fırtına'nın çok konuşulan transfer adayı yeşil ışık yaktı

Bordo-mavili takımın transferi için yaklaşık bir aydır uğraştığı Arjantinli Enzo Perez ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce oyuncunun m...

Bordo-mavili takımın transferi için yaklaşık bir aydır uğraştığı Arjantinli Enzo Perez ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce oyuncunun menajerinin ekstra talepler ve kulübünün bonservis bedeli istemesi nedeniyle zora giren transfer görüşmelerinde 34 yaşındaki ön libero devreye girdi.

Tecrübeli futbolcu Enzo Perez basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "River Plate kulübü ile sözleşmem var ama teklifler de alıyorum. Bu konuyu değerlendiriyorum. Yakın bir zamanda her şey netleşir" ifadelerini kullanarak, ayrılma sinyalleri verdi.

26 KEZ ARJANTİN MİLLİ TAKIMI FORMASI GİYDİ

1.79 boyundaki futbolcuya yıllık 1 milyon 300 bin euro'dan 1 sene opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme öneren bordo-mavili takım bu şartlarda transferi gerçekleştirme çabası devam ediyor.

26 kez de Arjantin Milli Takım'ı formasını terleten 34 yaşındaki oyuncu daha önce ise Godoy Cruz, Valencia, Benfica ve Estudiantes formaları giydi. Takıma abilik yapması da beklenen tecrübe abidesinin alınmasını Avcı'nın çok istediği belirtiliyor. Bu konuda birkaç gün içinde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

PEREZ: TEKLİFLER ALIYORUM

Avcı'nın orta saha için istediği, Trabzon'un transfer listesinde bulunan Arjantinli oyuncu Perez'den önemli açıklama geldi. R. Plate forması giyen Perez, Palmeiras'ı 2-0 yendikleri Libertadores Kupası rövanş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Perez, Trabzonspor'a transferiyle ilgili soruya "Bilmiyorum. Hala River Plate ile devam eden bir sözleşmem var ve menajerimle durumu görüşüp analiz ettikten sonra, yarından itibaren ne yapacağıma karar vereceğim" dedi.

RIVER PLATE'E REST ÇEKTİ

Enzo Perez, River Plate yetkililerine ayrılmak istediğini ve Trabzonspor'un teklifini kabul edeceğini söyledi. Bunun üzerine River Plate'in geri adım attığı öğrenildi. 34 yaşındaki yıldızın Trabzonspor ile görüşmeleri yaptığı ve rakamsal olarak prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bu arada Sosa'nın Perez ile görüştüğü Trabzonspor'dan övgüyle bahsettiği belirtildi.

14 Oca 2021 - 17:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.