Fırtına'da son dakika gelişmesi!

Avrupa devi Uğurcan Çakır'ı transfer listesine aldı

Trabzonspor’da her geçen sezon yükselen performansıyla alkış toplayan Uğurcan Çakır, Avrupa’nın dev kulüpleri tarafından izleniyor. Son dönemde ise en ciddi takip İtalyan devi Juventus tarafından başlatıldı. Juve’nin scout ekibi, yeni ve gelecek vaat eden bir kaleci arayışında olduğu için 24 yaşındaki Uğurcan’ı listeye dahil etti.

Yetkililer beğeniyor

Sene başından beri sürekli performansını artıran Uğurcan, Juve yetkilileri tarafından beğeniliyor. Serie A ekibinin mevcut kadrosunda efsane eldiven Gianluigi Buffon’un 43 yaşına gelmesi ve artık veda zamanının yaklaşması, 30 yaşını aşan Wojciech Szczesny’ye alternatif aranması nedeniyle Uğurcan Çakır bir anda liste başına çıktı.

Buffon örneği

Ayrıca Juventus’un 2001’den beri kadrosunda tuttuğu Buffon örneğinde olduğu gibi uzun yıllar kaleyi devralacak üst düzey ve genç bir isim aradığı aktarıldı.

Derbide dikkat çekti

Özellikle Fenerbahçe’ye 1-0 kaybedilmesine karşın yaptığı 6 kurtarışla maçın en iyi isimlerinden olan Uğurcan, Juventus tarafından daha da yakın takibe alındı.

Önemli karar

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da Türkiye’nin birinci kaleci olması beklenen Uğurcan için kısa zamanda önemli bir karar verilecek.

EURO2021 faktörü

Bordo-mavili eldiven için ya EURO 2021 beklenecek ya da turnuva öncesi daha ciddi taliplerle de çıkmadan bitirilecek. Ancak bunun için de 24 yaşındaki kalecinin Trabzonspor’la sezon sonuna kadar göstereceği performans belirleyici olacak.

14 Mar 2021 - 13:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.