FIRTINA'DA ŞOK SAKATLIK

Stoper konusunda ciddi sıkıntı yaşayan Trabzonspor'a bir kötü haber de Edgar le'den geldi. Sergilediği performansla Eddie Newton'un gözüne giren ve il...

Stoper konusunda ciddi sıkıntı yaşayan Trabzonspor'a bir kötü haber de Edgar le'den geldi. Sergilediği performansla Eddie Newton'un gözüne giren ve ilk 11'deki yerini bırakmayan Edgar, Gaziantep Futbol Kulübü maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle Bordo Mavili camiayı endişelendirdi. 22. dakikada Andre'yi durdurmak isterken sakatlanan Edgar, oyuna devam edemedi ve yerini Campi'ye bıraktı.

Aylardır stoper arayan Trabzonspor Yönetimi, Edgar'ın MR sonuçlarının belli olmasıyla beraber nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu oldu. Bordo-Mavili yönetimin 5 Ekim’e kadar görüştüğü stoperlerden birini mutlaka bitirmek istediği gelen haberler arasında.

Trabzonspor'un kadrosundaki stoperler şu şekilde: Hosseini, Campi, Hüseyin Türkmen, Atakan Gündüz.

(fanatik)

02 Eki 2020 - 21:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.