FFP için herkes ayaklandı!

Trabzonspor’un Federasyon’a isyanına büyük destek var.

Trabzonspor’un Federasyon’un daha önce açıkladığı Finansal Fair Play kurallarında yaptığı değişikliğe itirazına spor kamuoyundan destek geldi. Özellikle F.Bahçe’nin isteği doğrultusunda kulüplerin harcama limitleri % 30’dan % 40’a çıkartılmasına büyük tepki gösteren bordo-mavili yönetim olayı UEFA ve CAS’a taşımayı amaçlıyor. TFF’nin UEFA’ya taahhütüne rağmen bu kararı alması tepki var.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun “Bu haksız rekabet getirir” sözleri sonrası Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil’in “Biz istedik” açıklamasıyla Federasyon’u kurtarmak istemesi de tepkileri büyüttü. Kulüpler Birliği’nde hiçbir kulübün onaylamadığı bu kararı Federasyon’un F.Bahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler ile görüştükten sonra alması Trabzon gibi G.Saray’ı da ayaklandırdı.

13 Ara 2019 - 11:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - şampiyon olursun hırsızlık yapıp çalarlar , yasak getirirsin fb amigosu ve taşeronu zekeriya alp yasağı diler ? adalet nerede acaba ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:12