Fantazi Hüsranı!

Trabzonspor, “Ayağa kalkma” maçında futbolu ile hayal kırıklığı yaratıp Alanya duvarına çarptı…

Atamayana atarlar…

Alanya karşısında kaleyi bulan şut atmakta bile sıkıntı çeken Trabzonspor, ikinci yarıda kazanılan penaltı ile kırılma anını yaşadı. Karaman, penaltıyı Rodallega’ya attırdı…

Süper Lig kariyerinde bu maça kadar attığı 6 penaltıdan 3’ünü kaçıran Rodallega ise adeta fantezi yapıp Panenka penaltısı kullanıp topu üst direğe nişanladı…

Süper Lig’in ikinci yarısındaki performansı ile hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Alanyaspor’a boyun eğdi… Sosa’nın geri dönüşüne rağmen ruhsuz ve etkisiz bir görüntü ortaya koyan bordo-mavililer, ilk yarıdaki kaleyi bulan ataklarında Abdülkadir Ömür ve Ekuban ile kaleci Haydar’a takılırken bu yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Trabzonspor, ikinci yarının başında ise kırılma anını lehine çeviremedi… Bordo-mavililer, 47. dakikada Ekuban’ın düşürülmesi ile penaltı kazanırken, atışı kullanmak için topun başına penaltılarda sabıkalı olan Rodallega geldi. Bu maça kadar Süper Lig kariyerinde 6 penaltıdan 3’ünü kaçıran Rodallega, Panelka penaltısı ile topu kalecinin üzerinden gol atmak istedi ancak meşin yuvarlağı üst direğe nişanladı. Rodallega dönen topu ağlara gönderse de gol ofsayt gerekçesiyle iptal oldu.

Rodallega’nın fantezi peşine gidip kaçırdığı penaltının ardından Alanyaspor, golü buldu. 51’de Campos'un’un pasında Cisse topu ağlara gönderdi: 0-1. Trabzonspor golün ardından hiçbir direnç gösteremezken 68’de bu kez Trabzonspor savunmasından seken topu yine Cisse ağlara gönderdi ve skor 0-2’ye geldi. Maçın geri kalan bölümünde de Alanyaspor etkili olsa da başka gol olmadı ve bordo-mavililer Ünal Karaman’ın penaltıdaki Rodallaga tercihi ve Kolombiyalının fantezisi ile sahadan puansız ayrıldı.

Nurgül Günaydın

18 Şub 2019 - 11:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.