Ekuban’dan büyük fedâkarlık

Caleb Ekuban’ın sakatlanmasına rağmen karşılaşmayı tamamladığı ve maçın ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Çıktığı son 3 maçta 3 gole doğrudan etki eden ve çıkış yakalayan Caleb Ekuban’ın sakatlanmasına rağmen karşılaşmayı tamamladığı ve maçın ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ganalı oyuncunun sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, 24 yaşındaki santrforda ciddi bir problem olması beklenmiyor. Bu sezon Bordo-Mavili forma ile 17 maça çıkan Ekuban, 7 gol, 2 asiste imza attı.

22 Oca 2019 - 10:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - adam gibi adam kendisinde her olumlu yetenek var bir an önce sözleşme uzatmakta fayda var ? rodelegadan daha faydalı olacak bir bıçkın delikanlı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:48