Ekuban parlıyor

Yükselen performansı ile birçok takımı peşine taktı

Trabzonspor’un parlayan yıldızı Caleb Ekuban… Trabzonspor'un Leeds'ten önce 200 bin euro'ya kiralayıp ardından 1 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Caleb Ekuban, bir çok takımın markajına girmiş durumda. Bu sezonu 34 resmi maçta forma giyip 10 gol ve11 asistle tamamlayan Ekuban’a; Celta Vigo, Al Hilal'ın ardından İskoçya şampiyonu Celtic ile İskoçya'nın bir diğer köklü kulübü Rangers da dahil oldu. KickGH'de yer alan habere göre; Ekuban için Celta Vigo 5, Al Hilal ise 4 milyon euro teklif etti. Trabzonspor kurmaylarının ise gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroda Ekuban’ın olmasını istediği öğrenildi.

07 Ağu 2020 - 12:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.