Ekuban gitti, gidiyor

Sezon sonundan beri menacerinin kulüp aradığı Caleb Ekuban, gitmek üzere... Kontratının bitimine 1 yıl kala kariyerine Avrupa’da, özellikle de İtalya’...

Sezon sonundan beri menacerinin kulüp aradığı Caleb Ekuban, gitmek üzere... Kontratının bitimine 1 yıl kala kariyerine Avrupa’da, özellikle de İtalya’da devam etmek istediğini belirten Ganalı futbolcu için Sampdoria, Genoa ve Fiorentina gibi kulüpler devredeydi. Ancak bu takımlar arasındaki en ciddi ekip Genoa oldu. Oyuncu tarafını ikna eden Genoa, Trabzonspor ’a çok düşük bir teklif sununca, Ekuban kampa çağrılmıştı. Yaklaşık 10 gün gecikmeli olarak Riva’daki çalışmalara katılan Ekuban için Genoa teklifini 2.5 milyon Euro seviyesine çekti. İtalyan basınına göre, taraflar artık anlaşmaya çok yakın.

Fırtına 3 istiyor ama...

Trabzonspor’un 3 milyon Euro’da irettiği vurgulanırken, Genoa’nın 2.7’ye kadar çıkacağı belirtildi. Bordo-Mavililer, Ekuban’ın satışını gerçekleştirdikten sonra yabancı sayısını 12’ye düşürmüş olacak. Devamında Diabate ve duruma göre Flavio’nun da kiralanması bekleniyor. Yabancı kontenjanını 14’e tamamlamayı düşünmeyen yönetim, yabancı forvet takviyesi dışında önümüzdeki süreçte hücum bölgesine fırsat transferi yapabilir.

25 Tem 2021 - 13:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.