Ekuban'da son dakika

Vergi sorunları nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen ve bedelsiz bonservisini istediği için yönetimi kızdıran Caleb Ekuban dün gece yarısı İstanbul'a döndü....

Vergi sorunları nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen ve bedelsiz bonservisini istediği için yönetimi kızdıran Caleb Ekuban dün gece yarısı İstanbul'a döndü. Gecikmeli olarak kampa katılan Ganalı futbolcunun, bugün önce Başkan Ahmet Ağaoğlu, sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Vergi sorunları nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen ve bedelsiz bonservisini istediği için yönetimi kızdıran Caleb Ekuban dün gece yarısı İstanbul'a döndü. Gecikmeli olarak kampa katılan Ganalı futbolcunun, bugün önce Başkan Ahmet Ağaoğlu, sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Ekuban için Genoa, 2 milyon euro önermiş ancak teklif reddedilmişti.

19 Tem 2021 - 10:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.