Efecan transferindeki üzücü detay

Transferin son günlerini oldukça haraketli geçiren Trabzonspor, Bakasetas ve Yunus Mallı’nın ardından Efecan Karaca’yı da almaya çalıştı ama olmadı. A...

Transferin son günlerini oldukça haraketli geçiren Trabzonspor, Bakasetas ve Yunus Mallı’nın ardından Efecan Karaca’yı da almaya çalıştı ama olmadı. Alanyaspor ile gün boyunca görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavili yönetim, şartları zorlamasına rağmen, Güney ekibi kaptanını bırakmadı. 31 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon Euro’nun yanı sıra Trabzonspor’un genç yeteneği Yusuf Sarı’yı isteyen Alanyaspor’la uzlaşma sağlanamadı. Trabzonspor cephesi, geleceği çok parlak gözüken Yusuf’u vermeye karşı çıktı. Abdullah Avcı’nın, “Gelirse iyi olur” dediği Efecan’ın transferi sezon sonuna yani yaz dönemine kaldı.

Efecan kolaylık istedi ama...

Alanyaspor’un dünkü antrenmanına katılmayan ve yönetimle bizzat görüşüp transferinde kolaylık isteyen Efecan Karaca ile sezon biter bitmez tekrar masaya oturulacak. Alanya’daki misyonunu tamamladığını düşünen ve net şekilde Trabzonspor’a gitmeyi hedeflediğini belirten tecrübeli oyuncunun sözleşmesi, 2022’de bitiyor.

02 Şub 2021 - 12:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.