Edin Visca Akyazı'da sahne alıyor! 1 gol atarsa tarihe geçecek

Süper Lig'in lideri, Akyazı'da şova hazırlanıyor. Bosnalı süper yıldız Edin Visca, hayalini kurduğu atmosfere, yıllardır yolunu bekleyen bordo mavili taraftarlar da ona kavuşuyor.

Süper Lig'in lideri, Akyazı'da şova hazırlanıyor. Bosnalı süper yıldız Edin Visca, hayalini kurduğu atmosfere, yıllardır yolunu bekleyen bordo mavili taraftarlar da ona kavuşuyor. Polonyalı sol bek de ilk kez sahneye çıkacak. Öte yandan Visca, 1 kez daha ağları havalandırırsa hem gol hem asistte 100 barajını aşacak ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'nın (169 gol, 133 asist) ardından bunu başaran ilk yabancı olarak tarihe geçecek

Sol kanat Kouassi, sağ kanat Visca, sol bek Puchacz ve kanat Yusuf Erdoğan'ı alarak şov yapan lider Trabzonspor bugün komşusu Giresunspor'u ağırlıyor. Karadeniz devinin devre arasındaki en flaş transferi olan Visca, hayalini kurduğu atmosfere çıkmak için sabırsızlanıyor.Sivasspor deplasmanında bordo-mavili formayla siftah yapan Bosnalı süper yıldız, bugün ilk kez Akyazı'da sahne alacak... 10 yıl oynadığı Başakşehir'de şampiyonluk yaşamasına rağmen güçlü taraftar desteğinin eksikliğini hisseden 31 yaşındaki sağ kanat, Giresunspor maçında dolu tribünler önünde, müthiş bir motivasyonla oynayacak.Visca Akyazı'da ilk maçta taraftarları coşturmak istiyor. 1.72 boyundaki yıldız, bu sezon Başakşehir formasıyla 4 gol, 9 asistlik performans göstermişti. Lig kariyerinde 363 maçta ise 99 gol atıp, 101 asist yapan Visca, 1 kez daha ağları havalandırırsa hem gol hem asistte 100 barajını aşacak ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'nın (169 gol, 133 asist) ardından bunu başaran ilk yabancı olarak tarihe geçecek.

5 yıl sonra Trabzonspor'a geri dönen Yusuf Erdoğan da yeniden bordo-mavili tribünlerin önüne çıkacak. Polonyalı sol bek Puchacz'ın da kadroda olacağı ifade ediliyor.

19 Oca 2022 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.