Edgar Le çıkarması

St.Etienne, başarılı savunmacı için ısrarcı

Trabzonspor’un Yusuf Yazıcı’nın Lille satışından bedelsiz kadrosuna kattığı, geçen sezonu Feyenord’da kiralık oynayan Edgar Le, geçen yıl ve bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Trabzonspor’da Hugo ile müthiş bir ikili olan Edgar Le’yi kadrosuna katmak için Fransız ekibi St.Etienne’nin ısrarlı olduğu belirtildi.

İlk olarak Edgar Le için Trabzon’a 1 milyon Euro teklif eden ardından rakamı 2 milyon euroya çıkartan Fransız ekibine red cevabı verildi. Fatih Karagümrük maçında da Edgar’ı izlettirmeye devam edecek olan St.Etiene’nin teklifi 4 milyon Euro bandına çıkarması durumunda Trabzonspor’un bunu değerlendirebileceği ifade edildi. Fransız ekibi Edgar’ı devre arası mutlaka kadrosuna katmak istiyor.

03 Oca 2021 - 10:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.