Danny Rose'da flaş gelişme!

Trabzonspor'da Danny Rose sesleri her geçen gün artıyor. İngiliz medyasından Daily Mail'in haberine göre, Tottenham'da Jose Mourinho'nun biletini kest...

Trabzonspor'da Danny Rose sesleri her geçen gün artıyor. İngiliz medyasından Daily Mail'in haberine göre, Tottenham'da Jose Mourinho'nun biletini kestiği ve gönderilmesini istediği Danny Rose için Trabzonspor ilk teklifini yaptı.

Aralık 2019'dan bu yana Tottenham'la maça çıkmayan İngiliz sol bek, geçen sezonun yarısını Newcastle United'da kiralık geçirmişti. Tottenham'la olan sözleşmesi bu sezon sonu Haziran ayında bitecek olan Rose, 2007'den beri Londra ekibinde forma giyiyor.

Haberde kulüplerin şu anda transfer için görüşme halinde oldukları eblirtildi. Bordo Mavililer eğer Rose'u Ocak ayında kadrosuna katmak istiyorsa İngiliz ekibine bonservis ödemek zorunda ancak oyuncuyla sezon sonu bonservissiz transfer için görüşme hakkına da sahip...

24 Oca 2021 - 09:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.