Cüneyt Çakır Trabzonspor'lu futbolcuyu koridorda yakaladı...

Çaykur Rizespor maçının 86. dakikasında kırmızı kartla oyundan atılan Vitor Hugo’nun profesyonelliği, maçın hakemi Cüneyt Çakır tarafından takdir edil...

Çaykur Rizespor maçının 86. dakikasında kırmızı kartla oyundan atılan Vitor Hugo’nun profesyonelliği, maçın hakemi Cüneyt Çakır tarafından takdir edildi.

Sarı kartı bulunan bordo-mavili oyuncunun Michalak’a yaptığı taktik faul, ikinci sarı ve sonrasında kırmızı ile cezalandırılırken, tecrübeli stoper itiraz etmeden soyunma odasına gitti. Bugüne kadar sürekli itirazlarla karşılaşan, en hafif kararlarda bile karşısında bir oyuncu bulan hakem Çakır, Vitor Hugo’nun bu tavrından hoşlandı.

Tecrübeli hakemin, profesyonelliğinden dolayı Vitor Hugo’ya bu konuda takdirlerini sunduğu ve teşekkür ettiği öğrenildi. Maç bitiminde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı Trabzonsporlu oyuncuyla kısa bir görüşme yapan Çakır’ın, profesyonelliğini övdüğü ifade edildi.

Brezilyalı stoper, Hatay maçında yer almayacak.

12 Nis 2021 - 15:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.