Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! 2 milyon euroluk zarar

Ronaldo'nun, 2 milyon Euro değerindeki Bugatti Veyron marka lüks otomobili ile bir çalışanı kır evinin duvarına çarptı.

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! 2 milyon euroluk zarar
Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! 2 milyon euroluk zarar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, tatil için ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte gittiği Mallorca'da şok uğradı.

Ünlü futbolcunun 20 milyon Euro değerindeki otomotiv koleksiyonunun en değerli parçalarından Bugatti Veyron, bir kır evinin dış cephesindeki duvarına çarptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bunyalo ilçesine bağlı Sa Coma bölgesi, Ronaldo'nun milyonluk aracının karıştığı kaza ile çalkalanırken, yerel polisler hızla soruşturma başlattı.

Soruşturmanın akabinde kazaya karışan kişinin Ronaldo olmadığı, ünlü futbolcunun çalışanı olduğu tespit edildi. Adı kamuoyu ile paylaşılmayan bu kişi, kazaya ilişkin tüm sorumlulukları üstlenirken, suçunu da kabul etti.

Olay yerindeki bir vatandaş, İspanya basınına verdiği demeçte: "Ronaldo'nun çalışanı buradaki bir evin duvarına çarptı. Sadece maddi hasar var. Kimseye bir şey olmadı. Araba yüksek hızdan ötürü yoldan çıkmış gibiydi. Ev sahibinin tazminat talep edip etmeyeceğini bilmiyorum" diye konuştu.

21 Haz 2022 - 12:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.