Çizme’den Bacca iddiası

İtalyanlar ekonomik sıkıntıda olan Trabzonspor için çılgın bir iddia ortaya attı

Ekonomik olarak sıkıntıda olan Trabzonspor’da, İtalyan basınından çılgın bir iddia ortaya atıldı. Transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerin Milan’ın Kolombiyalı yıldız golcüsü Carlos Bacca ile ilgilendiğini yazdı. Geçtiğimiz sezonu Villareal’de kiralık olarak geçiren yıldız golcü için İspanyol ekibinin 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli teklif ettiğini ancak Milan’ın bu teklifi az bulduğu belirtildi. Calciomercato24’te yer alan habere göre Trabzonspor’la birlikte Galatasaray’ın da yıldız oyuncu için devrede olduğu ve 2 Süper Lig temsilcisinin de yıldız oyuncuyu kiralamak istediği belirtildi.

03 Tem 2018 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.