Çimşir, maç sonu konuştu

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklama...

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Çimşir şöyle konuştu;

"Bugün maçın geneline bakıldığında bizim için 1 puan sevindirici. Maçın başında da söylemiştim Beşiktaş topa sahip olan takımlarından biri. Biz topu kazandıktan sonra çok çabuk kaybettik. Özellikle golü bulduktan sonra daha çok topu tutmalıydık. Top kazanıp hızlı çıkmak istedik ancak olmadı. İkinci yarı çok ciddi bir baskıları oldu 2 gol yedik. 70. dakikadan sonra değiştiğimiz oyuncularla beraber son dakikada golü bulduk. 1 puan ciddi anlamda önemliydi. Bu duruma mücadeleyle geldik. İlk düdükten son düdüğe kadar bu mücadelenin içerisindeyiz. Bazen algılar oluşturuluyor ama biz emeğimizle ve hakkımızla puan aldık. Eksikliklerimizi gidererek yola devam etmeye çalışacağız. Maçı bırakmamak çok önemli. Bir dakikada 2 gol olabiliyor. Pes etmeden sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bu istekten dolayı takımımdan mutluyum. İnşallah hedeflerimize ulaşırız"

22 Şub 2020 - 22:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

TEMEL DOGRU - sayin cimsir bjk tek kale oynadi defansimiz yok ugurcan ve schörlot olmazsa ts en az 5 tane yerdi defansta preira dedesine ve hüseyinlere yol verin artik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:32
05

Erdo - hakkınızla gelmişsiniz doğru, ama rezil ve mahkum futbol oynayarak. her hafta daha iyi olmasını beklerken batıyorsun, bizleri de kahrediyorsun. eğer böyle şampiyon olacaksanız hepiniz bırakın gidin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:32
04

Eko - Ünal hoca anlayışıyla bu takım gitmez, 11 kişiyle defans, orta saha bomboş, şerlöt hem defans yapacak hem gol atacak, defanstakiler ne iş yapar belli değil, uğurcan olmasa vay halimize, bu anlayışla bu iş yürümez. Bir an önce değişmeli, Ahmet Ağaoğlu antrenörü neden değiştirdiki aynı anlayış devam ediyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:32
03

erdoğan yıldız - bırak sağa sola laf yetiştirmeyi sen kendine bak ahmet çörekçiy ne halt yemeye aldın bunu açıkla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:32
02

TEMEL DOGRU - gelsen ne olacak bjk maci sayende ugurcanla besiktaslilar arasinda gecti, bjk tek kale oynadi ts sörloth un katkisiyla haketmedigi beraberligi kurtardi ts berbat oyun cikardi sayende

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:32
01

Salih Çukur - Öne geçtiğimiz bir maçta neden bu kadar mahkum oynuyoruz..bir şeyler yapıp maça ortak olmalıyız.. Taraftar şampiyonluk havasına girdi.. Yönetim ve teknik adam olarak siz de girin... Bu futbolla nasıl şampiyonluk gelecek... Seneye deneyin... Şubat bitiyor ligin zirvesindeyiz.. O sene bu sene herkes buna inansın hocam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 22:32