Çimşir işini sağlama alıyor

Genç teknik adam oyuncularını hem fiziksel hem mental olarak hazırlıyor

Trabzonspor’da karantina süresini evlerinde geçiren ve program dahilinde çalışmalar yapan bordo-mavili futbolcuların durumu Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’i mutlu etti. Süper Lig'in başlama ihtimalinin ön görüldüğü 12 Haziran’a kadar olan bölümde ise oyuncularının eksiklerini gidermeyi planlayan Hüseyin Çimşir, programa uyan oyuncularını tebrik etti. Başlangıç aşamasında oyuncularına gruplar halinde dayanıklılık antrenmanları ve koşular yaptıran teknik direktör Çimşir’in her geçen gün idman temposunu da arttıracağı belirtildi. Fizik ve kondisyon antrenmanlarının yanı sıra mental olarak oyuncularını sürece hazırlayacak olan Çimşir, süreçle ilgili zorluk yaşayan oyuncularıyla da yakından ilgilenerek kafalarını rahatlatmaya çalışıyor.

26 May 2020 - 12:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.