Cheikhou Kouyate transferinde hareketli günler

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın hem stoper hem de ön libero mevkisinde görev yaptığı için kadrosunda istediği Cheikhou Kouyate transferinde hareketl...

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın hem stoper hem de ön libero mevkisinde görev yaptığı için kadrosunda istediği Cheikhou Kouyate transferinde hareketli günler yaşanıyor. 31 yaşındaki Senegalli oyuncunun Türk menajeriyle İstanbul’da masaya oturan Başkan Ahmet Ağaoğlu, yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirmişti. Kouyate transferinin mali şartları değerlendirilirken, yıldız ismin Crystal Palace’tan ayrılması kesin gibi... Çünkü Premier Lig ekibi, stopere yüksek maliyetlerle iki transfer yaptı. Chelsea’den Marc Guehi’yi 23 milyon Euro bonservisle kadrosuna katan Crystal, Joachim Andersen için de 22 milyon Euro ödeyecek.

2 milyon Euro...

Kontratının bitimine 1 yıl kala Crystal Palace’tan gitmeye hazırlanan Kouyate, Türkiye opsiyonuna sıcak bakıyor. Üst düzey yarışmacı bir ligde oynamak isteyen Kouyate’nin, Katar’dan gelen cazip teklifi de reddettiği öğrenildi. Trabzonspor ’dan yaklaşık 2 milyon Euro’luk maaş talep eden Senegalli yıldız, bu rakamda indirime giderse görüşmeler ciddi boyut kazanacak.

26 Tem 2021 - 12:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.