Cansiperane Mücadele takdir topladı

Trabzonspor'un denmeyimli defans oyuncusu Hugo, Başakşehir deplasmanında genç Kağan zora girmesin diye kendini siper etti. Trabzonspor'un Fatih Terim...

Trabzonspor'un denmeyimli defans oyuncusu Hugo, Başakşehir deplasmanında genç Kağan zora girmesin diye kendini siper etti.

Trabzonspor'un Fatih Terim Stadı'nda Başakşehir'i mağlup ettiği mücadelede hastalıkları sebebiyle Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut yoktu. Futbol tarihinde ender görülen şekilde ilk 3 kalecisi olmayan Trabzonspor'da bu önemli deplasmanda sahaya 18 yaş 40 günlük Kağan Moradaoğlu çıktı. Hemen önündeki Vitor Hugo ile Edgar İe de genç Kağan zora düşmesin diye cansiperane şekilde oynadılar. Özellikle Hugo karşılaşma boyunca çok dikkatliydi. Trabzonspor taraftarı onun Kağan'ı bu kadar düşünmesine "Oğlunu koruyan baba gibi" yorumu yaptı.

21 Şub 2021 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.