Caleb Ekuban Genoa ile anlaşmaya vardı!

Trabzonspor'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ganalı forvet Caleb Ekuban, bir süredir görüşme halinde olduğu Serie A ekibi Genoa ile anl...

Trabzonspor'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ganalı forvet Caleb Ekuban, bir süredir görüşme halinde olduğu Serie A ekibi Genoa ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki oyuncunun kazanacağı ücret de belli oldu.Transfer sezonunda Hamsik, Gervinho, Bruno Peres, Koita ve İsmail Köybaşı gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Caleb Ekuban'ın yeni adresi belli oluyor.

EKUBAN AYRILMAK İSTEDİĞİNİ YÖNETİME İLETTİ

Trabzonspor'da Genoa'nın kadrosuna katmak istediği Ekuban konusunda yaşanan belirsizlik devam ediyordu. 27 yaşındaki Ganalı futbolcunun Riva'daki son antrenmanın ardından ayrılma talebini yönetime ilettiği ortaya çıktı.

CALEB EKUBAN GENOA İLE ANLAŞMAYA VARDI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre İtalyan ekibi Genoa, Caleb Ekuban transferi için Trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Genoa 2.2 milyon euro karşılığında Ekuban'ı 2025 yılına kadar kadrosuna katacak.

30 Tem 2021 - 17:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.