Burak’a ne oldu?

Trabzonspor, golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın yokluğunda adeta duruyor. Bu sezon Burak Yılmaz’ın olmadığı maçlarda sadece Galatasaray’ı mağlup eden bordo-...

Trabzonspor, golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın yokluğunda adeta duruyor. Bu sezon Burak Yılmaz’ın olmadığı maçlarda sadece Galatasaray’ı mağlup eden bordo-mavililer, golcü oyuncunun yokluğunda ise maç kazanmakta sıkıntı yaşıyor. Kayserispor maçının ardından kasıklarında ağrı oluşan ve hafta boyunca sadece bir kez takımla çalışan Burak Yılmaz, Osmanlıspor maçının kadrosuna alınmamıştı. Sivasspor maçının hazırlıklarında da takımda birlikte çalışmalara başlamayan Burak’ın sakatlığının boyutu hakkında da herhangi bir açıklama yapılmadı. Burak’ın Sivasspor maçında oynayıp-oynamayacağı ise Cuma günü netlik kazanacak.

19 Nis 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.