Burak ve Zeki Yavru açıklaması

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas’tan Burak ve Zeki Yavru açıklaması.

Burak ve Zeki Yavru açıklaması
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas Bu sabah çıkan Burak Yılmaz Beşiktaş’ta haberlerine ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Çıkan haberlere tepki gösteren Kafkas’ın “Şu Beşiktaşlı yöneticileri ve ikna edilen Trabzonsporlu yöneticileri de bir açıkla da, bizde öğrenelim. Bizim kültürümüzde Adab-ı muaşeret denen bir kavram vardır. Bir oyuncuyu bir kulüp isteyebilir, medeni şekilde kulübü ile temasa geçer ve görüş alır, olumlu bakılırsa da oyuncu ile konuşabilir. Trabzonspor Kültüründe transfer çalışmaları bu şekilde yapılır. Bir gazete ile algı oluşturuşta, transfer yapma çabası, Türk futbolu adına üzücüdür. Uzun lafın kısası; Burak Yılmaz bizim sözleşmeli bir oyuncumuzdur ve bizim için değerlidir. Arzu eden kulüp, Adab-ı muaşeret kurallarını okuyup, kulübümüzle diyaloğa geçebilir.

Değerli Taraftarlarımız;

Trabzonspor bizim ortak değerimizdir, Bizden bir oyuncu transfer edilmesi için oluşması gereken şartlar;

1)Kulübe resmi teklif gelmesi,

2)Oyuncunun gitmek istemesi,

3)Teknik Kadronun onayı,

4)Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda, Belirlenen bonservis bedelinin ödenmesi. Bizler ilk günden beri dikkatle uyguladığımız, şeffaf yönetim tarzımızı devam ettireceğiz ve camiamızı doğru bilgilendireceğiz.

Saygı ve Sevgilerimle, tüm camiamızın kurban bayramını kutlarım.”açıklamaları bu şekilde.

Kafkas’ın bu gönderisinin altına yorum yapan bir Trabzonspor taraftarı Zeki Yavru transferini sordu.

Taraftarın yorumu şu şekilde: Peki neden Zeki yavru bir açıklamada bunun için yapar mısınız sayın yöneticim? Zeki’nin Trabzonspor’da oynamak için gerekli vasfı nedir bizim göremediğimiz?

Kafkas ise şu cevabı verdi: 1) Teknik kadromuzun onayı, 2)Maliyetinin olmaması 3)Trabzonspor ruhunu bilmesi ve bunun için oynarsa kazanacağı bir kontrata koşulsuz imza atmak için kulübünden alacağı 350 bin tl karşılığı bonservisini alıp, gelecek kadar TS 'lu olması. 4)Süper lig tecrübesi 5)Hemen hemen bütün oyuncularımızın Zeki transferine destek vermesi. 6)Hem ön libero hem sağbek alternatifi olması. Ama tüm bunlara rağmen şayet 130 milyon geliri olan kulübümüzde 300 milyon bir harcama olmasa ve bütçemiz her yıl 170 milyon açık vermese ve 1 milyarın üzerinde bir borç olmasa, vs. vs. evet bende Avrupa’dan bir ön libero yada sağbek alınmasını çok isterdim. Trabzonspor zor bir süreç yaşıyor ve 3 ay daha görev süremiz var, lütfen bu süreçte sadece destek verin, bizde doğrularımızla ve yanlışlarımızla Aralık ayında huzurunuza çıkalım. Sosyal medyada ilk kez bir cevap yazdım, devam etmeyeceğimin de bilinmesini istiyorum ve anlayış bekliyorum.

DIŞARIYA KARŞI BİRLİKTE GÜÇ OLALIM

Kafkaş “Birde üzücü olan ne biliyor musun sevgili Öztürk Emre kardeşim, Ben Kulübümüze yapılan bir saygısızlıktan ötürü bir paylaşım yapıyorum, ama siz destek vereceğiniz yerde, bir başka konuda eleştiri yazıyorsunuz. Biz daha dışarıya karşı birlikte güç olamadıktan sonra işimiz zor.” dedi.

Umut ANIL

21 Ağu 2018 - 22:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

07

Orhan Tirgil - Size çok çok teşekkür ederim. Arkadaşlar bizi iş bilmez yöneticiler bu hale getirdi. Biz transfer sporu değil Trabzonsporu desteklememiz lazım. Zeki Yavruyu tartışmayalım lütfen bizim değerimizdir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 22:11
06

TEMEL DOGRU - biz daraftar olarak yerliden yanayiz fakat yerli necaati kadir cemil gibi olursa senin zeki ve m.aktasini rakip forvetler hallac bamugu gibi attilar ikisi yolspora basvursun belki yolsporda oynarlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 22:11
05

Futbol Cahili - bizim gözümüzde gençlerimiz değerlidir. onları değersizleştirmeyelim. memlekette ağzı olan konuşuyor. az sus daa...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 22:11
04

sacma sapan cevap - utanmadan cevap bile veriyorlar,torpilli transfer yap sonra sebepleri açıkla ahlaksızlar.bu kazmaya razı olanların Allah belasını versll

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 22:11
03

TEMEL DOGRU - sayin kafkas siz bu cevabinizla seyirciye maclara gelmeyin diyorsunuz cünkü bu vasifsiz iskartalarla ts ancak yol gecen hanina döner önceleri oldugu gibi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 22:11
02

Oflu Ömer - yönetici kafkasın kafası karışık herhalde.parasal olarak taraftar görevini yapıyor.siz yöneticiler ıskarta topçulara nasıl ve ne şekilde yüksek paralar ödüyorsunuz onu bir açıkla bakalım.trabzonsporluluk,ayakkabı bağlarken takıma gol yedirmek, hakkımı helal etmiyorum diyerek trabzonsporu küçük düşüren zeki yavruya kaldıysa vay bu kulübün haline.sizin, altyapıdan çıkardığınız gençlere karşı yaptığınız saygısızlıktır bu.hani sizin öze dönüşünüz.tabiya sizin öze dönüş dediğiniz,lafla peynir gemisini yürütmek.gerisi hikaye.birde dakikada bir paramız yok kulüp battı demeyin.küçük düşüyorsunuz.o zaman niye geldiniz.bahane üretmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 22:11