Bu nasıl iştir BIRAKIYORUM!

Ağaoğlu’nun sözleri Avcı’yı çıldırttı. Ayrılık kararı sonrası Avcı’yı ikna için uğraşılıyor

Trabzonspor’da tüm suçlunun kendisi olmasına rağmen Başkan Ağaoğlu’nun topu kendisine atması üzerine Teknik Patron Abdullah Avcı adeta çıldırdı. Trabzon’u zor döneminde kalitesiz transferler ile kurulan kadroyu ayağa kaldırmak için her şeyi yapan Avcı, Ağaoğlu’nun perde önünde “Arkasındayız..Güveniyoruz” söylemine karşın arkasından hocasını hiç istemediğini belirten söylemleri sonrası görevi bırakma kararı aldı. Bunun üzerine yönetim içinden ve camiadan Avcı’ya destek geldi.

Avcı’yı sakinleştirmek için önemli isimlerin devreye girdiği belirtilirken, “Böyle bir şey olabilir mi? Biz ne ortamda uğraşıyoruz. Başkanın suçlu ben gibi davranması hiç hoş değil. Bu tabloda bırakmam daha doğru” diye konuştuğu belirtildi. Ancak yönetim içerisinde ve camianın önde gelen isimlerinin Avcı’yı sakinleştirip, şimdilik büyük ölçüde ikna ettiği ifade edilirken, bundan sonraki günlerin daha büyük fırtınalara gebe olduğu ortada.

28 Ara 2020 - 09:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

yavuz - agaoglu gitmek istiyor 3 senesi doldu ztn ne demişti 3 sene benden kimse bişe beklemesin bizde beklemiyoruz artık gidebilirsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Aralık 09:12