Bu kadro ile sonuna kadar!

Şahin: Bu kadro ile en iyisini yapacağız

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transfer yapamadıklarını ifade ederek, “Ünal hocamızın elinde geniş bir kadro yok. Zor şartlarda en iyisini yapmaya çalışıyor. Altyapıdan oynayan 5 tane oyuncumuz var. Önemli olan bu sayının daha da artması ama kısıtlı kadroda zor oluyor bunlar. Tecrübelilerle, gençleri kaynaştıramıyoruz. Bazı kulüpler müthiş paralar harcadı. Biz sonuna kadar bu kadro ile gideceğiz. Sakatlıklar da bize daha büyük yara veriyor. Amiri ve Hosseini geldi. Onlar bizim için yeni transfer gibi” dedi.

04 Şub 2019 - 11:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.