Bu gurur Trabzonspor’un

Ocak 2019'da Youtube'da en çok izlenen kulüp kanalları açıklandı. Buna göre 4.18 milyon izlenme ile Fenerbahçe 1.sırada, 2.72 milyon izlenme ile Galat...

Ocak 2019'da Youtube'da en çok izlenen kulüp kanalları açıklandı. Buna göre 4.18 milyon izlenme ile Fenerbahçe 1.sırada, 2.72 milyon izlenme ile Galatasaray 2. sırada yer alırken, 1.14 milyon izlenme ile Trabzonspor 3.sırada yer aldı.

Trabzonspor Kulübü Medya Birimi özellikle son iki yılda kulübün sosyal medya hesaplarından yayımladığı videolarla adından sıkça söz ettirir oldu. 2018-19 sezonunda hemen her maç öncesi yapılan videolarla da Türkiye’de taraflı-tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanan Trabzonspor Kulübü youtube’da da bunun karşılığını rakamlarla almış oldu. Sosyal medya hesaplarında bu duruma çok sayıda yorum yapan bordo-mavili taraftarlar, “Kulübümüzün medya birimi bu işi çok iyi yapıyor. Yeri çok daha yukarılarda olmalı” diyerek görüşlerini dile getirdiler.

06 Şub 2019 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.