Bu gençler fark yaratacak

Ahmet Canbaz, Yusuf  Sarı ve Salih Kavrazlı şimdiden Karaman’ın gözüne girmeyi başardı.

Trabzonspor’da yeni sezon öncesinde en çok merak edilen konuların başında genç oyuncuların nasıl bir performans otaya koyacağı geliyor. 3 Temmuz’da başlayan yeni sezon hazırlıklarında genç oyuncular teknik direktör Ünal Karaman’ın gözüne girmek için büyük çaba sarf ederken, 3 oyuncunun performansları ile bir adım öne çıktığı gözlendi.

Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı ve Salih Kavrazlı’nın idmanlardaki performansı teknik direktör Ünal Karaman mutlu ederken, bu 3 oyuncunu bu performaslarını sürdürmeleri halinde takımda kalıcı olmalarını kesin gözü ile bakılıyor. Öte yandan Trabzonspor’un 17 yaşındaki Salih Kavrazlı için Altınordu’dan muvafakatname almak için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

10 Tem 2019 - 11:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - trabzon büyüklüğünü gösterip altınordu kulübünün yolunu tutacak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 11:48