Bonuslarla dolu bomba transfer

Trabzonspor'dan Papu Gomez bombası... Bordo-Mavili kulüp Fenerbahçe'nin de günmedime gelenv ve Atalanta forması giyen 32 yaşındaki Arjantinli orta sah...

Trabzonspor'dan Papu Gomez bombası... Bordo-Mavili kulüp Fenerbahçe'nin de günmedime gelenv ve Atalanta forması giyen 32 yaşındaki Arjantinli orta saha Papu Gomez'i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Resmi teklif yapıldı!

Bordo-Mavili takım yıldız futbolcu için 3 milyon Euro'luk teklif yaptı. Ayrıca oyuncuya 2.5+1'den yıllık 2 milyon Euro teklif sunuldu. Bordo-Mavili takım, Atalanta ve Papu Gomez'in cevabını bekliyor.

Teklif bonuslarla dolu!

Papu Gomez'e yapılan teklifte bir çok bonus bulunuyor. Trabzonspor UEFA Kupası'na katılırsa 100 bin Euro daha ödenecek. Ayrıca hucüm oyuncusu toplamda 10 asist gole ulaşırsa yine 100 bin Euro cebine koyacak.

Atalanta 5 milyon Euro istiyor!

Serie A ekibi Atalanta'da kadro dışı kalan Papu Gomez için kulübü 5 milyon Euro bonservis talep ediyor. Görüşmelerin devam ettiği tarafların bonservis konusunda orta yolu bulmaya yakın olduğu belirtiliyor.

7 sezondur Atalanta forması giyen 32 yaşındaki oyuncu 5 kez Arjantin Milli Takım forması giydi. Bu sezon İtalyan ekibiyle 16 maça çıkan Papu Gomez 16 maçta 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

( FANATİK ÖZEL)

18 Oca 2021 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

SELO 61 - hergün bir bomba diye haber var, sonuç hikaye....ve bu hikaye devam edip gidiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 11:25