Boluspor, Akhisarspor maçına odaklandı

- Teknik direktör Reha Kemal Erginer:- "İki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Biz de iyi hazırlanıyoruz bu karşılaşmaya. Son haftalardaki çıkışımızı devam ettireceğiz inşallah"

BOLU (AA) - Beypiliç Boluspor, TFF 1. Lig'in 26. haftasında 13 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Reha Kemal Erginer, son haftalardaki etkili performanslarını devam ettirmek istediklerini bildirdi.

Antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-beyazlı ekip, daha sonra teknik ve taktik çalışması yaptı.

Teknik direktör Reha Kemal Erginer yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, açma germe hareketleriyle tamamladı.

Erginer, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, oynayacakları her maçın önemli olduğunu söyledi.

Her takımın her takımı yenebildiğine işaret eden Erginer, "Biz de iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. Belli bir oyun ritmini bulduk. Bu oyun ritmini son haftalarda skorla da birleştirdik. Bunu devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

Erginer, Akhisarspor karşılaşmasının Bursaspor maçından sonra kendileri için mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunu vurgulayarak, "Akhisar maçı hem rakip açısından hem de bizim açımızdan oldukça önemli. İki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Biz de iyi hazırlanıyoruz bu karşılaşmaya. Son haftalardaki çıkışımızı devam ettireceğiz inşallah. Bütün konsantrasyonumuz bu maç için. Bundan sonra önümüzdeki maça bakacağız." ifadelerini kullandı.

11 Mar 2021 - 15:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.