Bir yere gidemezsin

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kıyasıya yarıştığı oyuncu için Teknik Direktör Kartal onay vermiyor.

Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Vedat Muriç için yeni Teknik Direktör İsmail Kartal’dan onay çıkmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin almak için kıyasıya mücadele ettiği Kosovalı oyuncu için sıcak gelişmeler yaşandı. Yeni Teknik Direktör İsmail Karla’ın Vedat Muriç’in transferine sıcak bakmadığı ve gitmemesi için ısrarcı olduğu belirtilirken gözler şimdi oyuncuya çevrildi.

Galatasaray’ın renklerine katmak için çok istekli olduğu ve 3 milyon rakamı ile Rizespor’un kapısını çalması üzerine Fenerbahçe yönetimi de yeni bir teklifi yeşil-mavili yöneticilere ilettiği ifade edildi. Fenerbahçe daha önce teklifte bulunduğu Vedat Muriç transferi için 3,5 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını Çaykur Rizespor kulübüne bildirdi.

Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Vedat Muriç’in transferi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Fransız temsilcisi Toulouse, tekliflerini verirken, Kosovalı oyuncunun fiyatı ile ilgili henüz anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın da istediği Kosovalı golcü transferi için öncelikle kulübü ile anlaşılmasını bekliyor. Önceliğinin Rizespor'un menfaatleri olduğunu belirten Muriç, hangi takım olursa olsun Rizespor'un anlaşması durumunda kendisinin de karşı tarafa imza atacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün Muriç için 3 milyon Euro artı bir oyuncu önerisi üzerine Fenerbahçe kulübünün fiyat artırarak yeşil-mavililere 3,5 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını bildirdi. Futbolcu ile de görüşen Fenerbahçe Kulübü'nün, bu transferi önümüzdeki hafta bitirmek istediği öğrenildi.

09 Haz 2019 - 12:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - piyasayı artırın artırabildiğiniz kadar 1 liralık futbolcuya bu gidişle 10 lira bile ödersiniz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 12:49