Beşiktaş kongresinde Trabzonspor tartışması!

Beşiktaş Kulübü'nün 2021 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul'unda Trabzonspor tartışmaları yaşandı.

Beşiktaş kongresinde Trabzonspor tartışması!
Haber albümü için resme tıklayın

Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'ye tepkiler yükselmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlıların Trabzonlu Başkanı Çebi'ye yönelik eleştirilerin çoğunluğu ise Trabzonspor üzerinden yapılıyor. Bugün gerçekleştirilen Beşiktaş 2021 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul'unda Trabzonspor tartışmaları yaşandı. Kongre Üyesi Ali Sinanoğlu, "Beşiktaş; Türkiye'de Trabzonspor camiasından ve lobisinden daha büyüktür" dedi.

Ali Sinanoğlu; "Kamuoyu önünde Beşiktaş'ın hiçbir sporcusunu ve çalışanını eleştirmeyen birisi olarak söz hakkı aldım. Bu işlerin burada konuşulmasını istiyorum. Ben burada mali ve sportif bazı konulara değinip müsaadenizi isteyeceğim. Beşiktaş, sadece bir kulüp değildir. Doğudan batıya bütün unsurları ile Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında kardeşçe ve sevgiyle yaşamanın merkezidir. Beşiktaş vatandır, Beşiktaş anadır, Beşiktaş Türkiye'dir. Sözlerim iyi anlaşılsın, Beşiktaş; Türkiye'de Trabzonspor camiasından ve lobisinden daha büyüktür." dedi.

28 May 2022 - 15:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Niyazi - Bu sinan ismini tasiyan lafini bilmez geri zekali kendisini de dunyanin merkezi goruyordur !!!! Bakalim bu kafalar ile besiktas kac sene surunur, hic kacari yok. Fenerde surunecek galatasaray da surunecek. Anadoludan cikacak sampiyonluklar artik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 15:42