Bennasser bombası!

Monaco’nun gözden çıkardığı Faslı oyuncunun ismi Trabzonspor ile anılıyor

Trabzonspor’da Youssef Ait Bennasser bombası… İç transferde hamlelerini tek tek yapan, dış transferde de gençlere yönelen Trabzonspor’un gündemine gelen son isim Bordeaux takımında kiralık olarak forma giyen Monaco’nun oyuncusu Youssef Ait Bennasser oldu. Faslı merkez orta saha oyuncusunun Monaco tarafından gözden çıkarıldığı, Bordeaux’un da oyuncunun bonservisini satın alma düşüncesinde olmadığı öğrenildi.

Monaco ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun Trabzonspor tarafından uygun bir maliyetle transfer edilmeye çalışılacağı öğrenildi. Bennasser bu sezon sadece 16 maçta forma giyerken bir asistlik performans sergiledi. Fas medyası da oyuncunun Trabzonspor’dan aldığı teklife oldukça sıcak baktığını iddia etti.

02 Haz 2020 - 11:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Fırtına Kuşu - bildiğin sosa. tam bir maestro ve genç.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 11:51