“Başka kapıya Samet Efendi”

Divan Başkanı Sürmen, Trabzonspor’u diline dolayan Aybaba’ya sert cevap verdi

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen bir dönem Trabzonspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Samet Aybaba’nın 'Lig tescil edilirse, Trabzonspor'a korona şampiyonu derler' şeklindeki açıklamalarına, ‘Hoşşt başka kapıya’ diye cevap verdi. Sosyal medya hesabından Sürmen, “Bak Samet efendi adamlık gerektiği zaman ortaya konuşmaktır. Seni Fenerbahçe’nin şikelerinde duymadık. Seni Trabzonspor aleyhine hakem hatalarında duymadık. Şimdi neden konuştun ki?”şeklinde sorular yönetti.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, bir dönem Trabzonspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Samet Aybaba'ya sosyal medya hesabından çok sert bir cevap verdi. Aybaba geçen hafta, 'Lig tescil edilirse, Trabzonspor'a korona şampiyonu derler' şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların ardında Ali Sürmen Aybaba’yaşöyle cevap verdi.

"Ne adamlara hocalık yaptırdık

Ersun felaketine vahlanırken

Şimdi de Samet efendi çıktı

Neymiş efendim “korona şampiyonu” derlermiş

Bak Samet efendi adamlık gerektiği zaman ortaya konuşmaktır

Seni Fenerbahçe’nin şikelerinde duymadık

Seni Trabzonspor aleyhine hakem hatalarında duymadık

Şimdi neden konuştun ki?

Haa modan geçti cami duvarına sürtünüyorsundur.

Hani güzel bir laf vardır;

Başka kapıya hoşşt"

24 Mar 2020 - 12:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

osman - samet ve onun gibileri 2011 yılında şampiyon olduğumuzda gıkını çıkartamıyordu .şimdi konuşuyor bende şampiyon ilan edilirse ilahi adalet 2020 yılında gökten verildi derim kendileride yaradan böyle istiyor haksızlıklara karsı ilahi böyle istiyor ve şampiyonlukları veriliyor desin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 12:55
01

yasar - sayın başkan diline sağlık, gerçekten ben de de samet efendinin kredisi bitti. sanki lig tescil edilirse hak etmiyoruz, bal gibi hakkımız, bize lütuf edilecek bir husus yokki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 12:55