Başakşehir'de Caiçara"Nwakaeme’ye karşı oynamak istemezdim"

Maçın zorluğunu biliyorduk. İyi bir rakibe karşı iyi mücadele ettik. Cornelius’dan başlayarak öndeki hatlarına çok iyi reaksiyon gösterdik. Defans ark...

Başakşehir'de Caiçara"Nwakaeme’ye karşı oynamak istemezdim"
Haber albümü için resme tıklayın

Maçın zorluğunu biliyorduk. İyi bir rakibe karşı iyi mücadele ettik. Cornelius’dan başlayarak öndeki hatlarına çok iyi reaksiyon gösterdik. Defans arkasına koşu yapacaklarını biliyorduk. 1 puandan kimse mutlu değil ama ikinci yarı için oyun umut verdi.

Nwakaeme’ye karşı oynamak istemezdim. Kendisi çok hızlı baskıda zorlanacağım bir oyuncu. Kendisi iyi ki bugün oynamadı ve kendisine karşı oynamak zorunda kalmadım

25 Ara 2021 - 21:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.