Bakasetas : Üzüntü verecek bir skor değil

Trabzonspor'un Yunan yıldızı bakasetas Göztepe maçı sonrası konuştu.

Trabzonspor’da Göztepemaçının ardından Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Bakasetas şöyle konuştu;

Bugün farklı rol üstlenmek zorundaydım. Kırmızı kart sonrasında farklı rol üstlenerek farklı şekilde yardım etmem gerekti. Bir duruş ortaya koymamız gerekiyordu. Skordan mutlu değiliz, kazanmak istiyorduk. Sevinmesek de üzüntü verecek bir skor değil.

Sezon başında çok dinlenme fırsatımız olmadı. Hemen çalışmak zorunda kalmıştık. Geç biten sezonun ardından erken başlayan bir sezon oldu. Bizim işimiz futbol ama herkes takdir eder ki kolay bir sezon değil. Bu hafta dinlenmek bize katkı sağlayacak

28 Nis 2021 - 18:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.