Ayağa kalk Rize!

Yeşil-mavililer, Gaziantep deplasmanında 3 puan için sahaya çıkıyor

Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı Göztepe maçının ertelenmesi nedeniyle maç yapmadan geçiren Rizespor, bugün Gaziantep FK’ya konuk oluyor. Sahasında Beşiktaş’a şanssız bir şekilde mağlup olan ve geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren yeşil-mavililer, Gaziantep deplasmanında kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor. Bu sezon deplasmanda sadece Gençlerbirliği ve Malatyaspor maçlarını kazanan yeşil-mavili oyuncular, Gaziantep’te kazanıp bu kötü tabloyu tersine çevirmek istiyor.

İyi bir ekibe sahip olduklarını ve şanssız puan kayıpları yaşadıklarını söyleyen yeşil-mavili oyuncular, “Sivasspor deplasmanında son anda yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Sonrasında da Beşiktaş karşısında yine son bölümde mağlup olduk. Ancak bu süreç böyle gitmeyecek. Bugün Gaziantep Futbol Kupübü karşısında kazanıp kendimize hem yeni bir sayfa açmak hem de üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz” diye konuştular.

STAT: Kalyon

HAKEM: Ali PALABIYIK

SAAT: 20.00

YAYIN: beIN SPORTS HD 1

GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz, Mehmet, Olkowski, Tosca, Morais, Maxim, Sousa, Güray, Muhammet, Kayode

Ç.RİZESPOR: Gökhan, Talbi, Melnjak, Moroziuk, Fernandes, Abdullah, Boldrin, Umar, Diomande, Oğulcan, Skoda

17 Şub 2020 - 11:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.