Avrupa Spor Haftası, Ankara'daki etkinliklerle kutlanacak

ANKARA (AA) - Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Ankara'da yarın birtakım etkinlikler düzenlenecek. Herkes İçin Spor Federasyonundan yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Ankara'da yarın birtakım etkinlikler düzenlenecek.

Herkes İçin Spor Federasyonundan yapılan açıklamada, Anıttepe Spor Kompleksi'nde yapılacak etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katılmasının beklendiğini ifade edildi.

Açıklamada, Avrupa Spor Haftası'nın her yıl geleneksel olarak kutlandığı aktarılarak, şunlar kaydedildi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Avrupa Spor Haftası'nda etkinliklerinde koordinatörlük yetkisi verilmesi ve önceki yıllarda federasyonumuzca gerçekleştirilen başarılı projelerin Avrupa Parlamentosu tarafından başarılı bulunması hasebiyle, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyesi olmamasına rağmen Avrupa Parlamentosu tarafından desteklenmesi kararlaştırılmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Avrupa Delegasyonu tarafından, ülkemiz adına Avrupa Spor Haftası kapsamında yapılacak tüm etkinliklerin koordinasyonu ve yetkisi federasyonumuza verilmiştir. Bu kapsamda 23-30 Eylül 2020 tarihlerinde 81 ilimizde "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" sloganıyla etkinlikler gerçekleştirilecektir."

Anıttepe Spor Kompleksi'nde yarın saat 10.30'da başlayacak programda çeşitli branşlarda etkinliklerin de gerçekleşeceği aktarıldı.

22 Eyl 2020 - 13:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.