Avcı o futbolcu için bakın ne dedi

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, “Topa sahip olduk. 5’li savunmayı rakip hiç bozmadı ve devam etti. Biz...

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, “Topa sahip olduk. 5’li savunmayı rakip hiç bozmadı ve devam etti. Biz oyunda teknik olarak özellikle kenarları 5’li savunmayı açabilmek içni buradaki hareketlilik sayısal üstünlük ve rakip arkası kolular yaptık. Bu şehir için bu maçın neyi ifade ettiğini biliyorum. Önemli bir ivme kazandık. Bu takıma bu şehir destek olsun, oyuncuya destek olsun. Oyuncuyu maçtan sonra eleştirsin. Bunu rica ediyorum. 21 bin kişi takıma son derece destek oldu. Özellikle yöresel oyuncularımıza destek olsunlar. Yolumuz sabırla gitmemiz gereken bir yol. Oyunun her anını doğru oynayacak bir takım olmamız gerekiyor. Kazanacak daha çok yolumuz var. Abdulkadir Ömür… Yöresel oyuncuların avantaj ve dezavantajları var. Önemli bir futbolcu duygusal bir yapısı var. Bizim için özel bir oyuncu. Bu takım şampiyonluk olacaksa Ömür’le beraber olacak” dedi.

17 Eki 2021 - 22:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.