Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda önemli bulundu.
Abdullah Avcı, "Bu bir organizasyon oyunu. Teknik heyet, başkan, yönetim kurulu, personel, şehrin bize verdiği enerji. Bunların hepsi o şehre hediye olsun. Trabzonspor, Türk futbolu için önemli bir camia."
"Malatyaspor'un başında çok yetenekli bir hoca var. Önemli işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Bugün belki golden sonra baskı gördük ama Uğurcan'ın kurtardığı bir net pozisyon var onun dışında pozisyon yok. Takım halinde hareket edebiliyoruz."
"Bu yoğun süreçte bu maçları kazanmak kolay değil. Oyuncularım oyundan çıkmak istiyor. Karşımızda çok iyi bir enerji var. Bu seri devam ettiği sürece, onlar böyle devam ettiği sürece ben bu kasketi takmaya devam edeceğim"
"Ben maç maç bakıyorum, parçadan bütüne gidiyorum. Paket program değil, tek tek gideceğiz. Yarın Gaziantep maçı için antrenmanlara başlayacağız" ifadelerini kullandı.