Artistik cimnastik elemelerinde Adem Asil, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak finale çıktı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde artistik cimnastikte mücadele eden Türk sporcular Adem Asil, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak...

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde artistik cimnastikte mücadele eden Türk sporcular Adem Asil, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak finale yükselme başarısı gösterdi.

Ahmet Önder atlama masası ve genel tasnifte, Adem Asil halka, atlama masası ve genel tasnifte, Ferhat Arıcan paralel barda, İbrahim Çolak ise halkada, finale yükselme başarısı gösterdi.

Ahmet Önder 28 Temmuz'da bireysel genel tasnifte, 2 Ağustos'ta atlama masasında mücadele edecek. Adem Asil 28 Temmuz'da bireysel genel tasnifte, 2 Ağustos'ta atlama masasında ve halka aletinde madalya mücadelesi verecek. Ferhat Arıcan, 3 Ağustos'ta paralel aletinde yarışacak. İbrahim Çolak ise 2 Ağustos'ta halka aletinde, final için performansını sergileyecek.

24 Tem 2021 - 20:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.