Antalyaspor, Alanyaspor maçına hazırlanıyor

FRAPORT TAV Antalyaspor'un pazar günü sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında Hakan Özmert ile Paul Mukairu kart cezası, Ersan Gülüm,...

FRAPORT TAV Antalyaspor'un pazar günü sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında Hakan Özmert ile Paul Mukairu kart cezası, Ersan Gülüm, Bahadır Öztürk, Lukas Podolski, Fredy Ribeiro, Harun Alpsoy da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ağıları devam ettiği için maçta oynaması zor görülen Celustka, N'Dinga, Sinan Gümüş'ün ise yapılacak son kontroller sonrası forma giyip giyemeyeceği belli olacak.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 32. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü 21.00'da Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.. Antalya Stadyumu'nda oynanacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Kırmızı beyazlılar teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarına başları. Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden iki takımın karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor ve Fraport Antalyaspor ligi üst sıralarda tamamlamak amacıyla puan kazanmayı hedefliyor.

Kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığı can sıkıyor. Fraport Antalyaspor'da Hakan Özmert ile Paul Mukairu kart cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Ersan Gülüm, Bahadır Öztürk, Lukas Podolski, Fredy Ribeiro, Harun Alpsoy ise sakatlığı nedeniyle karşılaşmada oynamayacak. Ağrıları devam eden Ondrej Celustka, Sinan Gümüş ve Ndinga'nın ise maçta forma giyme şansı az görülüyor. Maç günü yapılacak kontroller sonrası 3 futbolcunun da oynayıp oynamayacağı belli olacak.

10 Tem 2020 - 12:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.