ALTYAPIYA AKÇAY GELİYOR

Türk futbolunda altyapıya en çok önem veren kulüplerin başında gelen, son dönemde çıkardığı Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür gibi isimle...

Türk futbolunda altyapıya en çok önem veren kulüplerin başında gelen, son dönemde çıkardığı Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür gibi isimlerle takdir toplayan Trabzonspor öz kaynağını flaş bir isme emanet etmeye hazırlanıyor: Mustafa Reşit Akçay...Alınan bilgilere göre Bordo-Mavili yönetim, tecrübeli teknik direktörü altyapının başına getirmek istiyor. 2005-2006 sezonunda Fırtına’da altyapı koordinatörlüğü yapan ve 2013- 2014’te A takımı çalıştıran deneyimli hocanın da olası bir resmi teklifi kabul etmeye hazır olduğu öğrenildi. Akçay daha önce Trabzonspor’la ilgili yaptığı açıklamada altyapıya şu ifadelerle yeşil ışık yakmıştı: “Trabzon’un A takımında hoca olmam. Altyapıda ya da başka görevde çalışırım. Ama A takımda tabutumu taşıyacak kişilerle neden ters düşeyim?”

(FANATİK)

11 Eyl 2020 - 11:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.