Aleksander Sörloth'tan Trabzonspor ve Real Madrid sözleri!

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve İspanya La Liga ekibi Real Sociedad'a kiralanan Norveçli golcü, İspanya'da gündem oldu.

Trabzonspor'da bir sezon kiralık oynadığı dönemde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexander Sörloth, sezon başında İspanya'nı yolunu tutmuştu. Trabzonspor'un Crystal Palace takımından 375 bin Euro kiralama ücreti ile kadrosuna kattığı Alexander Sörloth, 15 milyon Euro satın alma opsiyonu ile Real Sociedad'a kiralanmıştı.

İspanyol basını La Liga'da oynanacak olan Real Sociedad - Real Madrid maçı öncesi Aleksander Sörloth ile ilgili bir haber yayınladı.

Haberde Sörloth'un "Real Madrid'in benimle ilgilendiği haberlerini duymak güzeldi. Maçlara bu motivasyonla hazırlanıyordum" sözlerine yer verildi. Ayrıca, Crystal Palace'ın Real Madrid'den 40 milyon Euro talep ettiği, transferin ise bu nedenle gerçekleşmediği iddia edildi.

05 Ara 2021 - 09:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.