Alanya maçı içimde yaradır

Başkan Muharrem Usta, Ligin ilk 7 haftalık bölümünü de değerlendirirken Alanya maçını unutamadığını söyledi. Usta, "Geriye dönüp baktığımızda fazlasıy...

Başkan Muharrem Usta, Ligin ilk 7 haftalık bölümünü de değerlendirirken Alanya maçını unutamadığını söyledi. Usta, "Geriye dönüp baktığımızda fazlasıyla üzüldüğümüz maç Alanyaspor maçı. Hiçbir şekilde ne benim ne oyuncuların ne taraftarların aklından kolay kolay çıkarmadığı maç. Onu tabii ki kabul etmek mümkün değil. 50 yılda olan şey orada oldu. Ne olursa olsun Trabzonspor olarak maçı 3-0'dan 4-3 vermemiz büyük yara oluşturdu. Beni de çok üzdü" ifadelerine yer verdi.

Usta, Trabzonspor’un Beşiktaş karşılaşmasına da değindi. Beşiktaş maçında Kucka ile Talisca arasındaki pozisyonu örnek gösteren Usta, maçın yönetimini eleştirerek, “Bu pozisyonu hep birlikte yaşadık. O pozisyonda verilen, verilmeyen karar Türkiye'nin fotoğrafıdır. Türkiye, bundan sonrası için iyi şeyler yapacaksa bu sistemin iyi yönetilmesi lazım. Futbolda lehte aleyhte kararlar hep olacak ama herkesin gözünün önünde olan pozisyonlarda doğrular rahatça yapılamadığında bunun bedelini ödüyoruz” dedi.

“Ben bunu derken Okay'ın pozisyonuna değinmeden geçmeyeceğim” diyen Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Okay ile ilgili de durum var. Olması gereken neyse olması lazım. Talisca'ya da Okay'a da gereken yapılacak ama herkes de şunu görecek, futbol böyle düzendir, sistemdir. Doğrular yapılmalı. Aynı şeyi bir önceki sene de orada yaşamıştık. Quaresma'yla Yusuf Erdoğan'ın pozisyonu vardı. Bütün bunlar, hep birlikte yeni bir yolculuğa çıkmamız gerektiğini ortaya çıkarıyor"

09 Eki 2017 - 10:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - üzülmemiz gereken o kadar maç var ki saymayla bitmez , bjk , başakşehir , fb , alanyaspor maçları hocanın hediyesi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 10:56