Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması!

Karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Visca bugün sahada ilk 11’de olacak. 11 sene evvel buraya getirdiğim bir oyu...

Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması!
Haber albümü için resme tıklayın

Karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Visca bugün sahada ilk 11’de olacak. 11 sene evvel buraya getirdiğim bir oyuncuydu. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hikayesi içinde olmak istedi. Toprağından yetişmiş sonra gitmiş Yusuf Erdoğan var. Sene başında istemiştim gerçekleşmemişti. Fedakarlıklar yaptı. İstediğim bir oyuncuydu. Ona da hayırlı olsun diyoruz. Puchacz çalışıyor. Bundan sonraki süreçlerde duruma göre sahanın içinde olacak. Kadromuzu alternatifli hale getirdik. Sivasspor ve Rıza hoca… Ligin şehir olarak saygı duyduğum bir yer. Senelerdir standartları var. Belli oyun karakteri var hocanın. Ligin dişli takımı olmuştur hocanın çalıştırdığı takımlar. Şampiyonluğa oynuyoruz. Her hafta final oynuyoruz. Büyük adımlar atıyoruz. Rakibe göre çalıştık. Organizasyonlarımız var. Set oyuncularında geçişlerde çalıştık. Karşılığını bizim aldığımız bir maç olur inşallah. İyi ki Trabzonspor var dedik. Sonuna kadar aynı disiplinle daha fazla beraber olarak daha fazla kazanarak devam etmemiz gerekiyor” dedi.

15 Oca 2022 - 15:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Baksoy - Emekliliği gelince transfer ettirdin. Onun için dünyaları verdirdin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 15:57