Abdülkadir’in isyanı!

Trabzonspor’un genç yıldızı, bitmek bilmeyen ağrıları için “YETER ARTIK” dedi.

Trabzonspor’da genç oyuncu Abdülkadir Ömür sonunda isyan etti… 2 sezondur ağrılar ve sakatlıklarla boğuşmasına rağmen bordo-mavili takımı yalnız bırakmayan Abdülkadir Ömür, “Yeter artık” deyip adeta sağlık ekibine isyan ederek Almanya’ya gitme kararı aldı. Trabzonspor’da sürekli iğne ile ağrıları hafifletilip maçlara çıkartılan ve tedavisinde olumlu bir gelişme olmayan Abdülkadir Ömür, kendi göbeğini kesmek için bordo-mavili takımın ve milli takımın eski doktoru Ufuk Şentürk ile irtibata geçti.

Trabzonspor’un eski golcüsü Burak Yılmaz’ın da yönlendirmesiyle Şentürk ile görüşen Abdülkadir, bu görüşmenin ardından Almanya’ya gitti. Almanya’da detaylı bir kontrolden geçecek olan Abdülkadir, adeta kronikleşen ağrılarına çözüm bularak Trabzon’a dönmeyi planlıyor. Bilindiği gibi Trabzonspor da genç oyuncunun sağlık durumu hakkında, “Sağ ayak topuk bölgesinde ağrıları bulunan ve gerekli müdahaleleri yapılan Abdülkadir Ömür'ün tedavisine Almanya’da devam edilecek” açıklaması yapılmıştı.

Çalımbay ‘Check-up yapılmalı’demişti!

Trabzonspor eski teknik direktörü Rıza Çalımbay da bordo-mavili takımda görev yaptığı dönemde Abdülkadir Ömür’ün durumu içir çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Çalımbay, "Abdulkadir'in kaslarında bir aşağıda bir yukarı da sertleşmeler oluyor. Sezon sonunda iyi bir check up yapılması gerekiyor. Vücudunda bazı şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum. Bakılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

01 Mar 2019 - 11:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.