3 TRANSFER ADAYINDA KRİTİK HAFTA

Trabzonspor'da bu hafta hareketli saatler yaşanacak. Internacional forması giyen sağ kanat William Pottker, Palmeiras’ın stoperi Hugo, Midtjylland’ın stoperi Sviatchenko’dan ikisi bu hafta imzayı atacak

Sörloth'un ayrılık kararı sonrası Afobe'yi kadrosuna katan Fırtına, hücum hattına Brezilya'da İnternacional forması giyen William Pottker'i de eklemeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki Brezilyalı sağ kanadın kulübü İnternacional ile yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiği kaydedildi. 1.80 boyundaki futbolcunun yeni durağının Türkiye olacağı belirtildi. Oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşacağı belirtiliyor. Kulübü ile 43 maça çıkan sambacı, 9 kez fileleri sarsarken, asist yapamadı.

VITOR HUGO: Bordo- mavililer bir dönem İtalya'da Fiorentina forması da giyen 29 yaşındaki Brezilyalı sol stoper Vitor Hugo için temaslara başlamıştı. Hugo'yu ciddi bir satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, oyuncu ile yaptıkları görüşmelerde önemli mesafe kat etti. Kulübü Palmeiras ile kıran kırana pazarlıklar devam ediyor.

ERIK SVIATCHENKO: Savunmayı derleyip toparlaması ve liderlik etmesi için alınmak istenen diğer isim Danimarka'nın Midtjylland takımında forma giyen Erik Sviatchenko. 28 yaşında ve 1.85 boyundaki Danimarkalı stoper takımın en çok sevilen isimlerinden biri. Her iki kulübün, 1.5-2 milyon euro arası bir paraya anlaşmaya yakın olduğu dile getiriliyor.

(FOTOMAÇ)

22 Eyl 2020 - 08:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

M.BİRİNCİ - Acil defansa adam alınmalı,hakemleri de yenmeliyiz.TFF de seyirci olarak katliamı seyrediyor.Sözün bittiği yerdeyiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 08:59