27 Yaşındaki orta sahaya 4 yıllık teklif

Bordo-Mavililer’in hocası Abdullah Avcı, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan konusunda yönetimden hızlı davranılmasını istemişti. Galatasara...

Bordo-Mavililer’in hocası Abdullah Avcı, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan konusunda yönetimden hızlı davranılmasını istemişti. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da radarında bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için Bordo-Mavililer nabız yoklamaya başladı. Alanyaspor’la kontrat yenilemeyen Salih için bazı İtalyan kulüplerinin de devrede olduğu öne sürüldü. Çizme basını, Serie A’dan bazı takımların, daha önce Roma forması giyen Salih’i takip ettiğini yazdı. Gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzonspor’un oyuncuya 4 yıllık mukavele teklifinde bulunduğunu da ifade etti.

Lewis Baker’ın yerine...

Berat Özdemir transferinde olduğu gibi İstanbul kulüplerinin listesindeki Salih’i de kaçırmak istemeyen Trabzonspor’da, oyuncuyu ikna etmek için bizzat teknik direktör Abdullah Avcı devrede. Kiralık sözleşmesi bitecek olan Lewis Baker’ın yerine Salih Uçan düşünülürken, temaslar sürüyor.

29 Mar 2021 - 12:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.