2 paket 2 teklif!

Eski Başkan Usta’nın teklifi hangi futbolular kapsıyor

Trabzonspor’da eski Başkan Muharrem Usta’nın maliyetli oyuncular için yeni yönetime sunduğu teklif bordo-mavili camiada gündem oldu. Görevden ayrılırken, yeni başkan Ahmet Ağaoğlu ile baş başa görüşüp maliyetli oyuncuların satışı için bir çalışma yapan Usta’nın 2 paket ve 2 teklifli bir taahhüt ortaya koyduğu öğrenildi.

Usta’nın ilk paketinin 7 maliyetli oyuncuyu kapsadığı ve bu paketteki oyuncuları 15 milyon euro karşılığında satmayı taahhüt ettiği öğrenildi. Usta’nın sunduğu ikinci pakette ise 3 oyuncunun yer aldığı ve bu paketteki oyuncular için de kulübe 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli kazandırmayı taahhüt ettiği öğrenildi. Usta’nın yeni yönetime sunduğu taahhüt ile ilgili olarak yakın çevresine de Türkiye’deki kulüplerdeki yapı budur. Önceki başkanın maliyetli oyuncuları vardır ve görevi bitince çeker gider. Sonra da, ‘gerisi ne olursa olsun’ der. Ben böyle birisi değilim, bu oyuncuların gönderilmesi ile ilgili kulübüme her zaman yardımcı olurum” dediği öğrenildi.

3 yıldız pakette!

Usta’nın 15 milyon bonservis bedeli getirmeyi taahhüt ettiği 7 kişilik maliyetli oyuncu listesinde Sosa, Kucka, Burak, Rodallega, Castillo, Onazi ve yüksek bonservis bedeli nedeniyle Bero’nın olduğunu seslendiriliyor. 10 milyon euro bonservis beledi getirmeyi taahhüt ettiği 3 kişilik oyuncu listesinde ise Burak, Kucka ve Sosa yer alıyor.

12 Nis 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet Arslan - bu adam ne utanmaz ve münasebetsiz.futbolcu satıp kulübe maddi imkan sağlayacakmış.sen mi vermiştin onların parasını.i̇nsan bazan konuştukça batar bu da onlardan biri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 11:00