11 milyonluk anlaşma!

Trabzonspor, Pereira, Hosseini ve Bilal Başakçıoğlu’nu KAP’a bildirdi

Trabzonspor, Pereira, Hosseini ve Bilal Başakçıoğlu'nun sözleşmelerini uzattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bordo-mavililer, bu sezon 1 milyon euro garanti ücret verdiği Pereira ile yeni söyleşmeyi 500 bin euro garanti ücret karşılığında yaptı. Trabzonspor ayrıca, Pereira için menajerlik hizmet bedeli olarak 25 bin Euro ödeyecek.

Trabzonspor, Hosseini ile arasındaki mevcut sözleşmeye istinaden, opsiyon hakkını kullanıp, İranlı oyuncunun sözleşmesi de 2020/21 futbol sezonu sonuna kadar uzattı. Trabzonspor, İranlı oyuncuya gelecek sezon için 600 bin euro garanti ücret ödeyecek. Trabzonspor’un opsiyon hakkını kullandığı bir başka oyuncu ise Bilal Başacıkoğlu oldu.

Trabzonspor, Bilal’e 2020/21 futbol sezonu için 2 milyon 750 bin TL, 2021/22 futbol sezonu için 2 milyon TL garanti ücret ödeyecek. Bordo-mavililer, sözleşme uzaması dolayısıyla Bilal için herhangi bir menajerlik bedeli ödenmeyecek. Böylelikle Trabzonspor gelecek yıl için 3 oyuncuya toplam 11 milyon ödeyecek.

01 Haz 2020 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.